Løvsangervang 1, 3450 Allerød

Søger du bolig i et af Allerøds mest attraktive kvarter ?

Her får du muligheden for at bo lige op til Tokkekøb Hegn i gennemmoderniseret bolig, væk fra trafik på en lukket vej. Nem, sikker og kort vej til skole, institutioner samt kort til S-tog og Allerøds bymidte med handelsstrøg, teater og biograf m.v.

Ejendommen fremstår super flot med nyt matglaseret tegltag med undertag i tagpap fra 2019. Nye vinduer i 2020 fra Outrup. Lækkert interiør med bl.a. kvalitetskøkken fra Designa, og massive gulve i Ask fra Woody Wood samt høj kip med ovenlysvinduer, blot for at nævne nogle af de lækre detaljer der venter jer.

Ud over den fantastiske beliggenhed får man her en velindrettet bolig med en suveræn god kælder. Indretningen byder på stor præsentabel og møblerbar hall hvorfra der er adgang til 2 af boligens tre lækre badeværelser, boligens soveværelse og værelser samt en spændende hems og et unikt opholdsmiljø med det lækre Designa køkken, spisestue og opholdsstue - alt med høj kip og ovenlys der giver en atmosfære af plads og fantastisk lysindfald.

Fra entre er der nedgang til høj kælder med mange muligheder - se bl.a. sælgers indretning på billeder i salgspræsentation. I kælderen har man ud over de flotte disponible rum og hobbyrummet nyt badeværelse samt fyrrum med naturgasfyr fra fra 2016 og et oprindeligt kaloiriefærreanlæg der nu tjener til ventilation og godt indemiljø i kælderafdelingen.

Nem grund med græsplæne samt stor flot træterrasse, alt vis a vis Tokkekøb Hegn. Garagen er med nedgang til kælder.

Denne perle skal opleves såvel inde som ude. Henvendelse for nærmere oplysninger samt tidspunkt for besigtigelse kan aftales via www.elsborgbolig.dk eller på mobil 40144384.