Skal vi starte med prisen.

Tjek tilfredsheden fra tidligere kunder med mit arbejde under referencer på forsiden.
Mit salær for alm. villaer og rækkehuse er kr. 38.995 plus moms i alt *kr. 48.743,75 – når prisen er max. 3,5 mill.,  hvortil kommer den tilvalgte markedsføring der passer til lige dit salg.
*Når prisen er mellem 3,5 - 4,5 mill. er mit salær kr. 48.000 plus moms i alt kr. 60.000,- med tillæg af valgt markedsføring.
*Når prisen er over 4,5 mill. aftales salæret og markedsføringen individuelt.
Nu tænker du måske at det er noget med discount men det er helt forkert. Jeg giver dig den helt samme service som de større kædemæglere, personlig rådgivning på højt niveau med mere end 30 års erfaring og løbende efteruddannelser, jeg står personligt for fremvisning og opfølgning samt forhandling med interesserede købere, samt følger sagen til dørs lige indtil alt er på plads og købesummen er udbetalt til dig, noget mine kunder sætter stor pris på.
Hvordan kan jeg så tage et lavt salær. Det er der flere forklaringer på. For det første skal jeg ikke betale store bidrag til kædekontorer, jeg har lav husleje da jeg nu har kontor på 1.sal og selv står for det meste af sagshåndteringen, altså mine omkostninger er små og den fordel kommer dig til gode. Jeg annoncerer på internettet på relevante hjemmesider såsom Boligsiden samt egen hjemmeside og du finder også mine ejendomme på alle de store kædemægleres hjemmesider hvis du søger via disse. Endvidere har jeg en vifte af digitale markedsføringsmuligheder der passer til enhver ejendomstype. Avisannoncering giver efter min erfaring sjældent mening i dag hvor køberne leder efter den ny bolig på de sociale medier. Til gengæld er det lykkedes at sælge en del boliger via køberkartotek, hvor flere og flere kunder vælger at blive skrevet op for at være på forkant når den rigtige bolig dukker op. Således bliver det en fordel for både køber og dig som sælger.
Hvis du vælger at kontakte mig vil du opleve en erfaren og seriøs ejendomsmægler, der kender området til bunds, som har meget stor erfaring med salg af ejendomme i specielt Allerød Kommune og omegnskommunerne og ved hvad det er køberne går efter.
Udover mit salær skal der selvfølgelig lægges udgift til tilstandsrapport og el-rapport samt evt. energimærke hvis det er en helårsbolig. Disse rapporter betales direkte til den byggesagkyndige, da de er helt uafhængige af mig og andre, så de kan give en fair vurdering af ejendommen.
Har du valgt selv at forsøge at sælge din ejendom, men har brug for juridisk bistand til at udfærdige salgsopstilling og købsaftale mv, kan jeg også hjælpe dig med det. Min pris fastsættes sammen med dig, ud fra de ønsker du har til hvor megen hjælp du har brug for.
Hvis du synes det lyder interessant så giv mig et ring eller send mig en mail, så kommer jeg på besøg og giver dig en gratis og uforpligtende skriftlig salgsvurdering af din bolig. Og hvis du byder på en kop kaffe siger jeg ikke nej :-)

Det starter med en salgsvurdering

maj 2024

MTOTFLS
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031