Aggebovej 7, 3200 Helsinge

Landsby idyl direkte til åbne marker - og så falder den forventede boligskat i 2024

Sjældent udbudt emne for området. Her får man en bolig med atmosfære og skøn beliggenhed i det lille Nordsjællandske Landsbysamfund Valby med små krogede gader og den smukke Valby Kirke på toppen af byen skuende over bølgende marker. Mange børnefamilier har fundet vej til det attraktive landsbysamfund. Kort til Blistrup, Vejby og Helsinge med gode indkøbsmuligheder og cykelafstand til Rågelejes klitter og lækre sandstrand.

Boligen er nænsomt renoveret primært på 1.salen, der også har fået nyt flot tegltag i ca. 2016 ligesom der er nyt bryggers fra ca. samme periode. Boligen indeholder i stueplan lækkert stort bryggers med alle faciliteter og trappe til 1.salen. Fra bryggers adgang til rummeligt landkøkken med kogeø og god stor spiseplads, samt udgang til skøn terrasse med udsigt over den store have. Stor opholdsstue med brændeovn. Via mellemgang med udgang til terrassen adgang til brusebadeværelse.

1. salen rummer stort soveværelse, lækkert badeværelse med forsænket kar og bruseniche samt værelse. Herudover adgang til en del der ikke er indregnet i boligareal og ikke registreret som bolig, men som fremstår i super god stand med 2 disponible rum (der af sælger benyttes som værelser) og toilet.
Ud over boligen får man integreret super god garage med el-vippeport der rummer mange muligheder for benyttelse. Stor skøn have omgivet af smukke træer og beliggende direkte til opdyrkede marker. - Her får man en bolig der oser af fred og idyl i skønne omgivelser - måske din drømmebolig ?

For flere oplysninger og aftale om besigtigelse - kontakt Flemming Elsborg på mobil 40144384 eller bestil fremvisning på www.elsborgbolig.dk