Rådyrvænget 8, 3450 Allerød

I det attraktive boligområde Rådyrvænget finder man dette dejlige hus der er opdateret i 2008 med nyt tag, der er extra isoleret med lille fald til udvendig tagrende. Alle gulve er skiftet i 2008 til flot parket. Dejligt Invita køkken er ligeledes fra 2008. Carport er ændret til udhus. Der er en stor forhaveterrasse med aftensol. Fællesområde med legeplads og ellers lige til lille skovbevoksning.

Boligen rummer entré med adgang til gæstetoilet. Opholdsstue der er åbnet mod spisestue og køkken og meget møblerbar. Udgang til terrasse der vender mod skovbevoksning. Fra stuen adgang til soveværelse og spisestue der er åben mod køkken. Afdeling med 2 gode værelser (opr. 3 værelser og fortsat mulighed for dette) og badeværelse. Bryggers/grovkøkken med udgang til terrasse og indgangsparti.

Meget børnevenligt - stisystem direkte til skolegården - børneinstitution og Klub Vest. Fra skolen er der sti direkte ind i Ravnsholt Skov. Cykelsti til s-tog og bymidte med teater og biograf m.m. Gode parkeringsforhold.