Høsterkøbvej 11, 2970 Hørsholm

Eksklusiv Landsbyidyl - Hesteejendom

Med en af de mest attraktive adresser i Nordsjælland finder man via lille grusbelagt stikvej Åsebakkegård der ligger midt i den gamle idylliske Landsby Høsterkøb med Rude Skov og Femsølyng mod syd og fantastisk udsigt over landbrugsområder mod nord. Her er man ikke kun tæt på naturen, man bor i den og dermed den atmosfære og idyl samt ro det giver i dagligdagen. Som nabo har man bl.a. det gamle Vor Frue Kloster.

Ejendommen består af boligen samt stalde der sammen danner en 3-længet ejendom omkring atmosfærefyldt brostensbelagt gårdsplads med magnolietræ i midten. Til gæster og ryttere der har heste opstillet er der en stor grusbelagt p-plads. Alle 3 bygninger har smukt rødt tegltag der kun er ca. 14 år.
Boligen fremstår præsentabel med flot hall og smuk trappe til 1.salen og adgang til gæstebadeværelse samt til 3 højloftede stuer en suite med stuk og en flot Handöl brændeovn. Der er fantastisk udsigt fra stuerne, både til den store flotte have samt over det kuperede terræn. Fra stuerne har man adgang til stort Svane spisekøkken med adgang til god depot/fyrkælder med Milton gasfyr. Ligeledes adgang til bagindgang med god plads.

De 2 stalde der oser af god stemning rummer gode hesteboxe og saddelrum samt hølofter. Nuværende ejer har en god stabil forretning med hestepension.
Bag den trelængede ejendom er der opført ridehus i 2013 med tilhørende depot/redskabsrum. I forbindelse med ridehuset har man ridebane der lever op til de fleste krav. I tilknytning til ridebanen er der en rytterstue med udsyn til ridebanen.

Der er bag ridehuset mod hestefolde en moderniseret løsdriftstald med isoleret rørføring til vanding. Herudover findes endnu et par skure med bl.a. plads til redskaber samt læskur i en af foldene.
Jorden er udlagt til hestefolde der bugter sig i det smukke kuperede terræn med bl.a. klostret samt skovbevoksning som omgivelser ligesom der fra en del af foldene er udsigt over Sjælsø.
Her får man både den perfekte og atmosfærefyldte eksklusive beliggenhed der giver rammen for et perfekt sted at bo samt rigtig gode muligheder for både hestepension samt privat hestehold, både som stutteri, hobby eller mere professionelt.

For enden af den lille grusvej der fører til ejendommen er der stoppested for busrute 197 - stoppestedet hedder "Åsebakkegård"

Kontakt Estate Flemming Elsborg på mobil 4014 4384 for en fremvisning af denne perle.