Gartnervænget 23, 3450 Allerød

Enderækkehus i Gartnervænget - nær naturskønne omgivelser som bl.a. Ravnsholt Skov - arkitekttegnet Lind & Risør enderækkehus med en af områdets bedste beliggenheder. Den gode planløsning, gode materialer og minimal vedligeholdelse er blot nogle af de mange fordele ved at bo her. Grundejerforeningen er særdeles velfungerende med bl.a. en super billig fælles husforsikring.

Boligen er fra 2016 og fremstår som ny. Indvendigt har huset et astma- og allergivenligt varmegenvindingsanlæg, hvilket anlæg er medvirkende til det meget lave energiforbrug. Boligen har gulvvarme og flotte egetræsparketgulve og klinker i hele huset.

Badeværelset er med lækre, mørkegrå fliser og muret bruseniche. Der er lækre væghængte elementer og håndvasken er integreret i den helstøbte bordplade. Ved siden af badeværelset er der to gode værelser, hvoraf det største har en indbygget skabsvæg.

Det stilrene HTH-køkken med Silestone-bordplade og hårde hvidevarer i stål fra Siemens, er både hyggeligt og motiverende til at udfolde sig i. I alrummet kan man indrette sig med et spisebord i størrelse big til hele familien, og hvor den gode middag kan nydes. Herfra er der åbent til stuen, hvor de store vinduespartier giver et skønt lysindfald.

Fra stuen er der adgang til en sydvestvendt fliseterrasse og udsigt til en lille smuk sø. Her kan man sidde og nyde solen, eller en god bog og slappe helt af og nyde områdets fred og ro. Boligen ligger nær en fælles parkeringsplads, og grønne plæner med plads til fælles aktiviteter. Til ejendommen hører desuden et 5 m2 isoleret udhus.

Kort afstand til det hyggelige Allerød bymidte med biograf og teater, samt forskellige supermarkeder og s-tog.

Kontakt os for en fremvisning af denne sjældent udbudte boligtype.