Borupvej 77, Borup, 3330 Gørløse

Flot bolig til den store familie - her får man meget bolig for pengene

I landlige omgivelser, hvor man samtidig kun har ca. 500 m. til stor Netto og station med tog - (9 min.) til Hillerød St., finder man denne flotte moderniserede bolig med bl.a. lækkert Tvis-køkken fra ca. 2010 og vinduer i stueetagen skiftet til Rationel i perioden 2006-2016, ligesom der er installeret pillefyr med 300 l varmtvandsbeholder i 2006. Udenomarealer med flisebelægning og græsplæner står snorlige og man har god udhusplads samt flot Sophus Hansen Orangeri.

Boligen i 2 plan har stort præsentabelt indgangsparti med vindeltrappe til 1. salen og masser af skabsplads. Herfra adgang til stor møblerbar opholdsstue og flot Tvis-køkken med klinkegulv (Ædelmiral Pearl) med gulvvarme. Ligeledes i stueetagen stort soveværelse og brusebadeværelse samt kontor og bryggers med god skabs- og bordplads, vaskefaciliteter og udgang til haven.

På 1. salen stort repos og 3 værelser (oprindeligt 4) samt toilet. Således giver boligen med 4-5 værelser gode rammer til den den pladskrævende familie.

P.t. fantastisk udsigt over åbne marker, hvor der er åbnet for muligheden for solcellepark. For aftale om besigtigelse og yderligere oplysning - kontakt Flemming Elsborg på 40144384 eller flemming@elsborgbolig.dk

Særlig info fra sælger: Ud over ovennævnte hurtige togforbindelse til Hillerød (hvor der iøvrigt kommer ny St. ved det ny supersugehus) er man nær busstop på linie 600x der går fra Hillerød til Hundie samt Natbus fra København.