Ravnsnæsvej 200, 3460 Birkerød

Høsterkøb - Steenbækgård

Centralt beliggende 4-længet ejendom med idyllisk gårdsplads og smuk parklignende have med lille sø. Gården er bygget i slutningen af 1800 tallet og løbende renoveret. Der er løbende skiftet stråtage på stalde og lade, og eternittag på stuehuset, Ejendommen har et jordtilliggende på ca. 10 ha. der bølger sig fra toppen af Åsebakken ned mod Sjælsø, med bl.a. fint naturområde med sø og træer, hvor der er mulighed for jagt, god plads til heste eller andre dyr. Beliggenheden er også lige ved Rude skov samt Eskemose skov og fra ejendommens arealer har man storstilet udsigt til Sjælsø. Der er skoler og indkøb i nærheden, med både cykelsti og busforbindelse.

Her får man en spændende ejendom med mange muligheder. En rummelig bolig i 2 plan og formentlig mulighed for yderligere indretning i driftsbygning. En hestestald med 4 boxe samt lade/garage med god plads. Der er ligeledes en løsdrift stald i forbindelse med de arealer der er indhegnet til hestefolde.

Ejendommen har atmosfære og udsigten fra boligen til den store have med sø der går over i de bølgende bakker og den omkringliggende natur skal opleves - mulighed for dette kan aftales med Flemming Elsborg på mobil 40144384 eller via www.elsborgbolig.dk