Cedervangen 96, 3450 Allerød

Den perfekte bolig til børnefamilien og nem adgang til de mange faciliter.

Flot bolig der er løbende moderniseret med bl.a. flot entre og gæstetoilet fra 2019 samt glasdør til stor møblerbar stue med udgang til vestvendt overdækket terrasse og have. Velindrettet køkken med god skabsplads. Gulve, vægge og lofter står rigtig flotte.

På 1.salen har man 3 gode værelser - de to værelser med vinduesparti fra 2005 og udgang til vestvendt balkon. Moderniseret badeværelse med muret bruseniche og glasdøre. Åbent repos der kan møbleres.

Fuld kælder med mange muligheder, bl.a. stor gildestue med skabsvæg og stort bryggers med mulighed for indretning af f.eks. walk in closet - lille kontor ect.

Rønneholtparken er en attraktiv og eftertragtet bebyggelse med bl.a. udendørs swimmingpool, tennisbaner og fælles grønne områder med legepladser og hyggeområder, hvor denne bolig ligger særdeles attraktivt med hensyn til udsyn og adgang fra haven til stort grønt fællesområde.

Der er sikre stisystemer/cykelstier til skole, institutioner, indkøb m.m. Ca. 2,0 km. til s-tog og bymidte med teater, biograf, indkøbsstrøg og skov. Kun få hundrede meter til sportsplads og svømmehal.

Kontakt Flemming Elsborg og få en rundvisning af denne dejlige bolig. Mobil 40144384 eller på www.elsborgbolig.dk