Olaf Poulsensvej 38, 3370 Melby

Flot renoveret fritidshus på sjælden stor naturgrund !

I Evetofte, nær Liseleje og Frederiksværk, finder man denne klassiske og flotte fritidsbolig, der netop har fået gennemgribende renovering af både bolig og den store skønne naturgrund. Boligen har bl.a. fået nyt tag, tagrender og vindskeder, ligesom der er ny 145 mm. isolering og to lag gibs i lofter. Badeværelset er nyrenoveret og med el-gulvvarme ligesom køkkenet er moderniseret og husets trægulve af afslebet. Boligen er opvarmet fra varmepumpe (luft til luft) samt fra brændeovn i stuen ( ovnen er fra 2007).

Denne flotte og velfungerende bolig rummer hyggelig stue med udsigt til den skønne grund, åbent køkken samt brusebadeværelse og stort soveværelse samt et værelse. I forbindelse med huset får man orangeri/udestue, et stort udhus og brændeskur.

Fritidsboligen ligger på en fantastisk stor skøn naturgrund med smuk gammel beplantning, store træer og en del buske og flere skønne hyggekroge samt solterrasser. Grunden der også for nylig har gennemgået en større oprydning fremstår smuk og overskuelig.

Olaf Poulsensvej er en meget rolig vej i et sommerhusområde med ro og atmosfære, og kan blive din kommende base for ferier og weekendture. Her er hverken langt til badestrande eller byer. Stranden ved Liseleje er forrygende, men også Roskilde Fjord er et besøg værd. Det kan også fremhæves, at der ikke er langt til Melby Station, Tisvilde Hegn og områdets plantager.

Her får man en fritidsbolig der fremstår i rigtig god stand på en særdeles stor og charmerende grund i skønt område - Kontakt Flemming Elsborg der gerne viser herlighederne til interesserede.