Skyttevej 27, 3450 Allerød

Fantastisk flot og velindrettet villa med dobbelt carport og muret udhus

Her er den perfekte bolig til børnefamilien der søger en nem base uden megen vedligeholdelse. Boligen byder på HTH kvalitetskøkken fra 2007 samt masterbadeværelse fra 2016 og trælofter samt gulve i stuer fra 2008, ligesom der er flisegulve med varme i køkken, bryggers og badeværelser. De sprodsede vinduer giver hyggelig atmosfære og boligens 2 stuer er praktiske i den daglige trivsel.

Indretningen er ideel med: entre til opholds/spisestue hvorfra man via dobbelte glasdøre har adgang til en dejlig lys tv/hyggestue. Det flotte HTH køkken der er velekviperet med hvidevarer installeret mellem 2008 og 2015 samt støjsvag emhætte er åbent mod spiseafdeling og giver en praktisk funktion i hverdagen. Med egen indgang via praktisk bryggers byder boligen på en skøn børneafdeling med 2 gode værelser samt flot karbadeværelse fra 2009. Fra stuen er der adgang til kontor/ekstra værelse samt adgang til soveværelse med stort separat brusebadeværelse.

Fra stuen er der udgang til flot syd/vestvendt terrasse der i sommertiden er perfekt til udekøkken og fritidshygge. Meget velholdt og nem grund samt endelig den flotte dobbelte carport med muret og delvist isoleret udhus/værksted, der alt står i samme stil som boligen.

Man er med i lille eksklusiv grundejerforening der ligger op til grønt område og lille sø. Der er i området mange legekammerater og man er nær skoler, indkøb og store grønne skove.

Lyder dette lige som den bolig du er på udkik efter ? - Kontakt Flemming Elsborg på 40144384 - Jeg er klar til at vise denne dejlige bolig.