Vestvej 22, 3450 Allerød

I eftertragtet boligområde på stillevej med 2 min. gang til skole, daginstitution og svømmehal samt kort til bymidte og skov finder man denne romantiske bolig der har fået en gennemgribende renovering, så boligen nu fremstår superflot med en meget brugbar kælder og en garage, der med adgang fra entre også kan udmærke sig som hobbyrum og gildesal.

Af ejendommens mange detaljer kan nævnes gulvvarme - også i kælder og i garagen der ligeledes har el-port. Lækre Dinesen Douglas plankegulve i hele længder samt flotte klinkegulve m.m. - tag og tagrender fra 2011/12 - fantastisk drivhus fra 2016, med vand og strøm indlagt, der også benyttes til ude ophold i forår og efterår. Flere flotte og velanlagte terrasse miljøer og haverum i den utroligt velholdte og atmosfærefyldte have. I 2020 er der installeret miljøvenlig varmepumpe med luft-til vand system og der er installeret blødtvandsanlæg. Sælger oplyser at der er fibernet med netværksstik i de fleste rum. Stort brændeskur/udhus, med indlagt strøm, til opbevaring samt værksted.

God indretning hvor man via stor møblerbar entre har adgang til garagen samt et forskudt plan op til boligen med en hyggelig stue og åbent køkken med ovenlys der giver dejligt lysindfald til hele rummet. Der er stort soveværelse med skabsvæg samt godt værelse og lækkert tidsløst badeværelse fra 2007 med muret brus med glasdør.

Fra stuen er der åben nedgang til en fantastisk flot og brugbar høj kælder med stort hobbyrum med klinkegulv samt 2 dejlige disponible rum med asketræsgulve fra 2017. Dejligt badeværelse fra 2004 med muret brus med glaslåge og samme tidsløse stil som det øvrige badeværelse. Endvidere bryggers med installation til vaskefaciliteter samt adgang til haven og som nævnt gulvvarme i hele kælderen, dog undtaget viktualierum. Der er godt lysindfald i kælder fra vinduer over jordniveau.

Det er en ejendom i særklasse der fortjener en besigtigelse hvis du vil bo centralt i et godt kvarter og på en stor fantastisk velplejet grund og en bolig der fremstår med utrolig mange muligheder !