Porsevej 4, 3450 Allerød

N Y PRIS !

På en af de eftertragtede lukkede veje i Blomsterkvarteret, nær grøn kile med hestefolde, finder man denne meget rummelige villa med rigtig mange muligheder for udnyttelse af de mange kvadratmeter. Her er en fuldt opvokset beplantning omkring den hyggelige have med skønne opholds-pladser både i forhaven med morgen solen og mod syd og vest senere på dagen. Her er man tæt på alt og alligevel helt ugeneret.

Boligen er spændende indrettet med bl.a. en helt unik opholdsstue der er åben til kip samt en hyggestue på 1. salen med view over stuen. Der er et flot Alno køkken lige til husets spisehjørne, hvorfra der igen er udgang til overdækket ude område på 21 m2 med mulighed for udekøkken. Fra boligens entre med god skabsplads har man yderligere adgang til 2 gode store værelser samt gæstetoilet i retro. Desuden bryggers med bagindgang og god plads til vaskefaciliteter og opbevaring, ligesom husets gasfyr er installeret her. For enden af gangen finder man stort master bedroom med adgang til walk-in-closet og badeværelse fra ca. 2009 i moderne stil.

På 1. salen har man stor hyggestue med udgang til vestvendt balkon på 17 m2. Der er kontor og stort pulterrum. Muligheden for at indrette værelser i den del der er boligareal er til stede.

Stor carport og udhus/værksted skærmer forhaven mod indkørsel.

Har familien planer om at flytte - til et grønt område med miljø nær alt og samtidig ønsker fred og ro - og har brug for god plads - er denne bolig et rigtig godt bud. Skole og gymnasium og indkøb i gåafstand - forretningsstrøg, biograf, teater, s-tog og skov ligger også meget nær via trygge stisystemer .