Rådhusparken 2, 2. tv., 3450 Allerød

Lækker moderne 2. sals ejerlejlighed med 2 altaner og 2 badeværelser

Med attraktiv beliggenhed i bebyggelse der omgiver flot grønt fællesområde, finder man denne dejlige bolig. Bebyggelsen der er opført i 2016/17 består af rækkehuse, ejerlejligheder og eksklusive lejeboliger der giver et homogent og velfungerede miljø for både børnefamilier og seniorer.

Med beliggenheden på 2.sal fremstår boligen med et fantastisk lysindfald og med altan mod både øst og vest kan man altid sidde i sol eller skygge og nyde udevejret. Fra indgangsparti med dørtelefon kommer man til lejligheden via trappe eller elevator - alt efter temperament.

Fra lejlighedens entre er der adgang til det ene af badeværelserne. Lækkert køkken/alrum der er åbent til stuen og med et suverænt lysindfald, samt udgang til de 2 altaner. Man har et stort masterbedroom med adgang til eget badeværelse og herudover 2 gode værelser. Endelig et godt bryggers/vaske/depotrum.

Bebyggelsens fællesområde er etableret med smuk græsplæne samt legeplads og hyggelige bord/bænke-arealer. Der er gåafstand til skoler, svømmehal og indkøb samt skov. Bus til s-tog - der også kan nås i gåafstand.

Ring for fremvisning og yderligere oplysninger.