Rådyrvænget 5, 3450 Allerød

Klyngehus i attraktivt kvarter med baghave direkte udsigt til sø. Lukket børnevenligt boligområde.

I det attraktive boligområde Rådyrvænget finder man denne dejlige bolig med god beliggenhed og bl.a udsigt til lille sø samt kort afstand til Ravnsholt Skov og Allerød Bymidte.

Boligen rummer entré med adgang til gæstetoilet. Opholdsstue der er i åben forbindelse med spisestue.Pænt køkken med adgang til godt moderniseret bryggers/grovkøkken. Stort soveværelse og 2 gode værelser samt nyt badeværelse fra 2015 med kar. Rummelig entre med adgang til gæstetoilet. Fra spise- og opholdsstue er der udgang til solrig terrrasse hvorfra man har mulighed for smuk udsigt over området med lille sø. - Opholdsstue har en størrelse der giver mulighed for et 4. værelse.

Mindre forhave med 13 kvm. udhus og god integreret carport. Området er meget børnevenligt - stisystem direkte til skolegård - børneinstitution og Klub Vest. Fra skolen er der sti direkte ind i Ravnsholt Skov. Cykelsti til s-tog og bymidte med teater og biograf m.m. Gode parkeringsforhold.

Området er attraktivt for både seniorer og børnefamilier. - Kontakt Flemming Elsborg for næremere aftale om besigtigelse af denne dejlige bolig.