Havretoften 30, 2800 Kongens Lyngby

Med beliggenhed i det fredfyldte smørhul Brede og med kort afstand til Dyrehaven i øst finder man dette skønne rækkehus forenden af en attraktiv lukket vej. I nærområdet er der gode muligheder for at nyde skønne gamle bygninger samt en masse grønne oaser. Her kan nævnes Mølleåen, Frilandsmuseet og Brede Værk.

Boligen er indvendig nænsomt renoveret i moderne stil med højloftet stue, der er åben mod hyggelig spiseplads og nyere køkken fra 2015 med bl.a. Quooker. De originale gulve er afslebet og står flotte med patina og er med til at danne atmosfære i stueetagen.

På 1.salen har man et stort værelse med fantastisk lys fra både kvist og ovenlys. Hems og lille loftrum til opbevaring eller hvad fantasien rækker til. Ligeledes et soveværelse med kvist samt lækkert badeværelse med brus. På repos og i værelser er der også originale flotte afslebne gulve.

Kælderen er flot renoveret og gulve er ud over radonsikring belagt med super flotte Gazzini klinker både i det lækre karbadeværelse fra 2019 samt i super flot kontor/hobbyrum ect.. Velfungerende renoveret bryggers med vaskefaciliteter samt stort walk-in closet.

Fra både kælder og spiseplads er der udgang til flot terrasse anlagt i lærketræ og med el-markise fra Profil Markiser. Haven er ligeledes anlagt med smuk flisegang i store sandstensfliser, der ender ved isoleret udhus. På forsiden er anlagt adgangsparti/p-plads i rådhusbelægning. Meget nem vedligeholdelse.

300 meter fra hjemmet ligger Brede Torv med indkøbsmuligheder, og der er en kort cykeltur til Lyngby Hovedgade, hvor der findes et rigt udvalg af cafeer og forretninger. Der er 500 meter til Brede Station, som kan forbinde en til København på 30 minutter. Nær ejendommen ligger integreret daginstitution og folkeskole.

Denne bolig er absolut et besøg værd og aftale om besigtigelse kan træffes med Flemming Elsborg.