Vestre Teglværksvej 9, 3460 Birkerød

Kattehale - Fantastisk smuk natur

Her er perlen til liebhavere der sætter pris på idyl og atmosfære samt udsigt over smuk natur. Stråtækt bolig i 1½ plan samt stort udhus der har været keramikerværksted. Måske man som lokal kender stedet der i mange år har afholdt julemarked. Den idylliske ejendom nås via Kattehalevej og det sidste stykke via grusvej der snoer sig gennem den smukke natur. På cykel har man ca. 10 min. til Allerøds Bymidte.

Ejendommen oser af hygge med de mange små kroge og det hyggelige spisekøkken hvor man stadig har brændekomfur (og el-komfur). Stueetagen har 2 værelser samt toilet og badeværelse samt et stort rum (tidligere værksted) der giver mulig muligheder ved inddragelse. 1. salen er en stor stue med skorstenen i midten og en lille hems. Husets atmosfære skal opleves.

Via en overdækket mellemgang er der adgang til det gamle keramik værksted der byder på mange muligheder. Ejendommen har en smukt anlagt og varieret have der går direkte over i skoveng med græssende kreaturer og med skov i baggrunden - smukkere udsigt er svær at finde. Hele området byder på historie tilbage fra det gamle Teglværk hvor den omkringliggende enklave af huse udgjorde beboelse for Teglværkets arbejdere.

Her får man fred og ro og masser af natur - samtidig med kort cykel afstand på sti til Allerøds faciliteter som skoler, indkøb, biograf og teater m.m.

Dette er et område og en bolig der skal opleves - Kontakt Flemming Elsborg for aftale om en besigtigelse.