Gl Lyngevej 10, 3450 Allerød

Det gl. Lillerød

Central beliggende nær aktiv bymidte med forretningsstrøg, s-tog samt biograf og teater, og med gå og trafik sikker adgang til både skole og skov, finder man denne bolig med mange gode kvm. samt en super god dobbelt garage med 2 opskydelige porte.

Boligen der er i 1½ plan har følgende indretning: fra entre og mindre hall adgang til spisekøkken samt til et værelse og kæmpe stue areal med udsigt til dejlig ugenert have. Der er ligeledes adgang til husets badeværelse med brus og gulvvarme.

På 1. sal har man en skabsgang samt stort soveværelse og et børneværelse.

Garagen er isoleret og med mulighed for opvarmning giver det mange brugsmuligheder som f.eks. hobbyrum, lager, værksted ect. Der er nogle overdækkede arealer og udhuse med god plads til cykler m.m. samt fyrrum med naturgasfyr.

Haven, der er syd-vestvendt er omkranset af beplantning og plankeværk.

Denne bolig henvender sig til køberen der vil bo centralt med god plads for pengene og samtidig villig til at gøre en indsats med renovering og modernisering.

Alternativt ligger ejendommen på en stor rektangulær grund der kunne være interessant for købere der leder efter en central beliggende grund til at opføre en ny bolig.

Kontakt Flemming Elsborg for yderligere oplysninger eller aftale om besigtigelse.