Gærdesmuttevej 9, 3450 Allerød

Med fantastisk beliggenhed på stillevej lige ved Kratbjerg Skov finder man denne velholdte og velindrettede bolig, der løbende er moderniseret, så den idag fremstår opdateret med bla. nyere døre og vinduer (2008), renoveret tagkonstruktion, nye gulve og lofter (2014) og stort moderne køkken-alrum.

Den familievenlige ejendom byder på en stor entré med adgang til 3 gode værelser og et mindre karbadeværelse. Fra entreen træder man ind i en stor åben stue med brændeovn og udsyn til haven og det smukke terassemiljø, der er anlagt i flere niveauer. I tilknytning til stuen findes køkken-alrummet med god plads til det store spisebord. Desuden er der fra køkkenet udgang til et praktisk bryggers. I husets modsatte ende findes en forældreafdeling med et dejligt soveværelse med udgang til morgenterrasse og et separat lækkert badeværelse med stor bruseniche og sauna, der benyttes som walk-in closet.

Fra stuen er der udgang til delvis overdækket terrasse med udepejs og en stor markise. Den smukke have er indrettet i 2 niveauer, så det altid er muligt at finde sol eller skygge. Der er ligeledes en pæn forhave med flere kroge. Man får også en stor carport i umiddelbar tilknytning til såvel Hoved- som bryggersindgang samt et rummeligt udhud.

En dejlig bolig med god plads til familielivet både ude og inde. En bolig, der skal opleves!

Kvarteret er et af de bedste Allerød kan byde på lige ved skov og med gåafstand til s-tog og bymidte med mange faciliteter.

Kontakt Flemming Elsborg for aftale om besigtigelse eller hvis der måtte være spørgsmål.