Moselundsvej 17, 3540 Lynge

Gennemmoderniseret bolig med god beliggenhed

Med central beliggenhed i Lynge og samtidig fred og ro på 788 kvm. dejlig grund med god have og flere solterasser, får man her en virkelig lækker og flot indrettet bolig. Nyt køkken i 2020 samt nyt loft (akustik)og nyt gulv med gulvvarme, ny el nye indvendige døre alt i 2020, ligesom ejendommens isolering i loft og gulve. Ejendommens brusebadeværelse er fra 2018. Ejendommen opvarmes fra Milton gasfyr.
God indretning hvor man fra entre har adgang til badeværelset samt til et stort værelse der kan opdeles i 2 mindre værelser. Super lækkert køkken med ovenlys og udgang til helt ugenert solterrasse. I forbindelse med det åbne køkken har man en stor stue med udgang til skøn udestue samt til stort soveværelse. Man har også et mindre bryggers samt en muret garage, der mest benyttes til udhus.

Omkring Lynge har man store grønne, rekreative områder som Tusindårsskoven, Mølleådalen og det rekreative område ved Lynge Grusgrav. Kun 6 km. til Allerød og nær motorvejsforbindelse til København.

Denne skønne bolig skal opleves indvendigt. For aftale om besigtigelse kontakt Flemming Elsborg på mobil 40144384 eller www.elsborgbolig.dk