Skovbrinken 33, 3450 Allerød

Perfekt indretning til den store familie - skøn beliggenhed direkte til skov

På stille vej i lukket og attraktivt boligområde finder man denne utraditionelle bolig, beliggende direkte til Tokkekøb Hegn med fuglefløjt og dyreliv. Her får man masser af atmosfære og natur samtidig med at man er ganske tæt på hverdagens faciliteter som skole, institutioner, s-tog og forretningsstrøg.

Boligen er rummelig og velindrettet med bl.a. stor teen-age afdeling med 4 værelser og badeværelse. Fra boligens entré, med adgang til badeværelse, kommer man ind til opholdsstuen og spisestuen med nyt klinkegulv fra 2020, der er opdelt af gas pejs med glas, hvilket ud over opvarmning giver skøn atmosfære. Fra de 2 stuer er der 5 franske dobbeltdøre til terrasse, der vender mod have og skov. Fra spisestuen er der adgang til Tviss-køkken med ovenlys moderniseret i 2020 med bl.a. ny vask med quicker, ny granit bordplade samt nyt klinkegulv med gulvvarme.

Fra lille mellem gang med adgang til bryggers har man trappe til voksen afdelingen på 1. sal, der indeholder stort soveværelse med 2 franske fløjdøre til balkon og udsigt direkte til skoven. Man har også i soveværelset en gas pejs og man har via stort walk-in closet adgang til stort lækkert badeværelse med spa. Fra 1. salen kan man gå ud på stor tag terrasse med en fantastisk udsigt til Tokkekøb Hegn.

Der er fra boligens store lækre terrasse opført i 2020 adgang til nem og vedligeholdt have. Man deler dobbelt carport med naboen. Der er sikker skolevej og der er kun 7 min. gang til Allerød Station og 30 min. med s-tog til Københavns Hovedbanegård. Her får man en bolig i et af byens mest attraktive områder.

Kontakt Flemming Elsborg Bolig og hør mere om denne dejlige og velbeliggende Liebhaverbolig.