Skolelodden 6, 3550 Slangerup

På stillevej i Landsby med idyl og atmosfære finder man denne gennemrenoverede bolig med dobbeltgarage med 2 el-porte. Gåafstand til brugsforening og busstop. Nyanlagt og præsentabel indkørsel samt ny græsplæne der ligger flot foran den ny terrasse.

Boligen er ved renoveringen isoleret udvendigt og står flot med nye vinduer og døre samt tag med nye spær - alt fra 2019. Indvendig kommer man via entre og forstue til fantastisk stue med høj kip og ovenlys. Åbent lækkert køkken - også med høj kip og masser af lækre detaljer, bl.a. korian bordplade - lyddæmpet emhætte og spot med el-dæmp - både køkken og stue har et helt fantastisk lysindfald. I stueetagen har man lækkert badeværelse med kar samt 2 værelser og walk in closet - der kan bruges som det 3. værelse med lidt ændringer. Her er gulvvarme i det meste af boligen.

God høj renoveret kælder der byder på nyt bryggers med Bosch gasfyr fra 2017 samt ny vaskesøjle der kan betjenes via Wi Fi. Lækkert badeværelse med brus og gulvvarme. Super godt hobberum/kontor ect. med vindue og dør samt udgang til den flotte baghave med nyt fiske bassin med rindende vand der giver en fredfyldt atmosfære.

Her får man en meget flot bolig med dobbelt garage der er opvarmet og kan bruges til mange formål - god beliggenhed, mange lækre detaljer og næsten som nyt. Med andre ord en bolig der skal ses !