Rådhusparken 19, 3450 Allerød

Nyrenoveret enderækkehus i 3 flotte plan

Rækkehusbebyggelse med lækkert grønt fællesområde nær faciliteter som skov og bymidte med forretningsstrøg, s-tog og biograf samt teater. Denne bolig er netop helt gennemgået og renoveret af byggeskadefonden og står helt indflytningsklar med flotte gulve og nymalede vægge m.m.

Her får man en bolig, der fremstår som ny fordelt over 3 etager og helt ideel indretning til børnefamilien. I stueplan finder man entré, bryggers med vaskefaciliteter og køkken der er åbent til opholdsstuen, der har udgang til lille have med udhus. Flot trappe til 1. salen hvor der henholdsvis er lækkert badeværelse med bruseniche og 3 gode værelser også med flotte gulve. På 2. sal er der 2 gode værelser med flotte gulve og flot badeværelse. Boligen er ideel for børnefamilien med både plads til forældre- og børneafdeling. Man har tilhørende skur (i haven) samt gode parkeringsmuligheder til boligen.

På fællesområdet, der ligger som en grøn oase mellem 3 bebyggelser, er der næsten altid læ, og gode legepladser til børnene samt hyggesteder til de voksne. Der er via stisystem 5 minutter til skole, svømmehal og fritidsklub. Allerød har en bred vifte af sportsklubber, der alle ligger inden for kort gå- og cykelafstand. Bebyggelsen er velorganiseret og homogen med både børnefamilier og seniorer og et rigtig rart sted for alle.

Kontakt Flemming Elsborg og få en fremvisning af denne flotte bolig.