Lynge Bygade 49, 3540 Lynge

Helårsgrund i det Gamle Lynge

Her udbydes en af de sidste muligheder for at bygge en bolig der ikke ligger i helt nyt boligområde. Her får man til gengæld den atmosfære og idyl der kendetegner en gammel bydel med dens smukke bygninger og variation. Det fremgår således også i den gældende lokalplan at man vil bevare disse værdier, og dermed give sikkerhed for at området ikke skifter karakter.

Man er således tæt på den gamle Kirke og byens Gadekær. Lynge Bygade er i sig selv en lille vej og man bor i gåafstand fra skole, børneinstitutioner samt sportsfaciliteter der nås via stisystem. Ligeledes er man nær Lynge Bytorv med gode indkøbsmuligheder.

Sælger har fået udfærdiget tegninger som inspiration til hvordan man kunne indrette en bolig på grunden. Vær opmærksom på at tegningerne kun er inspiration og ikke en garanti for at man kan opføre en bolig nøjagtig som vist på tegningerne.

Der kan måske være spørgsmål som melder sig. Hos Flemming Elsborg Bolig er vi klar til at hjælpe - kontakt os på 40144384 eller send en mail på flemming@elsborgbolig.dk